Tak to jsme my, V.O.S.A. na podzim 2009 A tohle jsme my, V.O.S.A. na podzim 2012 VOSÍ ROJENÍ - Kopečkovic - Kopeček VOSÍ ROJENÍ - Mrazík - Baba Jaga VOSÍ ROJENÍ - Mrazík - Marfuša Dívčí válka - scéna s duchem V levé poledne - kankán V levé poledne - "Já ti dám stará!" V levé poledne - My jsme kluci od koltů... Červená Karkulka - toto je spíš vlk Jak to vidí ryby z vody - "... a pak s tím jede a jede ... " Pohádka v Dětském domově Nymburk - Lesní víla Pohádka v Dětském domově Nymburk - 2010 - bába Pohádka v Dětském domově Nymburk - 2010 - dědek Pohádka v Dětském domově Nymburk - 2010 - čertice Jak to vidí ryby z vody - "Nazdár kamarádi ..." A léta běží - Antónie a Berta Upečené štěstí - Čarobaba Gvendolína Upečené štěstí - Král Jonatán II. a vévodkyně Gvendolína

Navigace

Poslední články

Statistiky

žádný



Kalendář akcí

<< Září 2021 >>
Po Út St Čt So Ne
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Žádné události.

Počí­tadla

Počasí

Hiearchie článků

Vosí rojení 2015

18. ČERVENCE 2015 od 13:00 

 

DETEKTIVNÍ ROJENÍ

 

Již v předchozím článku jsme předeslali, na co se můžete letos o Rojení těšit. Nyní přinášíme konkrétní informace:

 

13:00 - zahájení hracího odpoledne

Návštěvníky přivítá Sherlock Holmes, který bude provázet a povzbuzovat během celého odpoledne při hrách a soutěžích. Tam kde je Sherlock Holmes samozřejmě nesmí chybět ani Dr. Watson. Všechny soutěže máme připravené tak, aby zapadaly do celého tématického rámce. Každý dospělý návštěvník dostane k vyřešení detektivní příběh, který nám poskytla úspěšná spisovatelka detektivek paní Zdenka Hamerová ze Sadské. (více o autorce a její tvorbě se můžete dočíst např. zde). Na děti je nachystáno také dektektviní luštění. V průběhu odpoledne se můhou návštěvníci seznámit s technikou Policie ČR a Pořádkové jednotky ČR. Kromě techniky Vám předvedou ukázku ze své činnosti. 

 

16:30 - pohádka "O Honzovi a víle Verunce" 

Pohádka DS Klicpera Sadská pohádka o víle Verunce, která musí sloužit Ježibabě a Ježidědkovi v temném lese, o tom, jak ji zachránit z čarovné moci Ježidědka a Ježibaby. Pomůže Verunce Honza s kejklířkou Matyldou, kteří se náhodou potkají v lese?

 

 

18:00 - pokračování hracího odpoledne

 

Po pohádce bude rozluštěna detektivní povídka pro dospělé. Pátrat budou také děti po tajemných indících. Ještě si trochu pohrajeme a začneme se těšit na večer. V této době bude také rozluštěno TAJEMSTVÍ PANÍ COLOMBOVÉ

 

21:00 - rockový koncert skupiny RIMORTIS

Večer vás bude bavit RIMORTIS. Nevylučujeme, že se dočkáte také nějakého překvapení od nás - ale co budeme naznačovat, když už nás dost dobře znáte. Asi je nemusíme příliš představovat. Pokud přesto chcete vědět o kapele více, můžete navštívít jejich webové stránky.

 

Po celou dobu akce bude připraveno občerstvení (točená limonáda, pivo - a další alkoholické a nealkoholické nápoje, streaky, klobásy - no prostě mnoho toho, co lze šoupnout na gril. 

 

Vstupné je na odpolední část doborovolné, večer pak 100 Kč. Vstupenku na večerní rockový koncert si můžete zakoupit  kdykoliv po 13. hodině.

 

Komentáře

Zatím nikdo nekomentoval. Buďte první kdo vloží svůj komentář.

Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.

Hodnocení

Hodnotit mohou pouze přihlášení uživatelé.

Prosím přihlaště senebo se registrujte pro možnost hodnocení.

Zatím nikdo nehodnotil.

Související články

Vygenerované za: 0.46 sekund
5,548,061 návštěv