Tak to jsme my, V.O.S.A. na podzim 2009 A tohle jsme my, V.O.S.A. na podzim 2012 VOSÍ ROJENÍ - Kopečkovic - Kopeček VOSÍ ROJENÍ - Mrazík - Baba Jaga VOSÍ ROJENÍ - Mrazík - Marfuša Dívčí válka - scéna s duchem V levé poledne - kankán V levé poledne - "Já ti dám stará!" V levé poledne - My jsme kluci od koltů... Červená Karkulka - toto je spíš vlk Jak to vidí ryby z vody - "... a pak s tím jede a jede ... " Pohádka v Dětském domově Nymburk - Lesní víla Pohádka v Dětském domově Nymburk - 2010 - bába Pohádka v Dětském domově Nymburk - 2010 - dědek Pohádka v Dětském domově Nymburk - 2010 - čertice Jak to vidí ryby z vody - "Nazdár kamarádi ..." A léta běží - Antónie a Berta Upečené štěstí - Čarobaba Gvendolína Upečené štěstí - Král Jonatán II. a vévodkyně Gvendolína

Navigace

Poslední články

Statistiky

žádný



Kalendář akcí

<< Duben 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Žádné události.

Počí­tadla

Počasí

Hiearchie článků

VOSÍ TAŽENÍ PO MLADOBOLESLAVSKU

Ve zdraví jsme přežili divadelní maraton, kdy jsme jeli z představení na představení. V Nepřevázce jsme čelili nepřízni počasí. Pořadatelé byli odhodlání ohlásit divadelní představení za každou cenu.Nezbylo nám, než se prát s deštěm a silným větrem, který nám bral slova od úst ještě dříve, nežjsme je vůbec vyslovili. Byla nám děsná zima. Ale konec dobrý - vše dobré! Při námluvách Přemyslas moudrou Kazi se počasí umoudřilo a ukázalo se slunko. Bouřlivý smích publika také vydatně přispěl k naší dobré náladě.Díky pořadatelům jsme představení nevzdali a máme nač vzpomínat. 

K hezkým vzpomínkám bude patřit i účast na dobrovické nesoutěžní přehlídce "Pojizerské hry" - druhé nejstarší divadelní přehlídce v Čechách. Zúčastnili jsem se jí jeden týden s pohádkou a o týden později s "Dívčí válkou". Teď si dáme tři týdny pauzua pak hurá do Úmyslovic.Ještě se musím zmínit o naší staronové nové kulise. V histori se zmiňujeme o Č. Kláskovi a jehooponě s názvem "Libuše věští slávu Prahy". Po téměř třech letech byla přes 80 let stará opona již takvybledlá, že jsme přemýšleli o její rekostrukci. Tohoto úkolu se ujala Vošická. Tímto jimoc a moc děkujeme za odvedenou práci. A co na to říkáte VY?

Komentáře

Zatím nikdo nekomentoval. Buďte první kdo vloží svůj komentář.

Přidat komentář

Pro přidání komentáře musíte být přihlášený.

Související články

Vygenerované za: 0.54 sekund
5,578,895 návštěv